Często Zadawane Pytania Inne pytania

Czy mogę współdzielić dostęp do moich projektów z innymi użytkownikami?

Czy mogę współdzielić dostęp do moich projektów z innymi użytkownikami?

Na Tilda możesz współpracować nad swoimi projektami razem z innymi użytkownikami.

Aby przyznać użytkownikom pełny lub ograniczony dostęp do Twojej witryny:

1. Upewnij się, że mają Tilda konta. Darmowy plan Tilda wystarczy, aby edytować Twoją witrynę.

2. Otwórz Ustawienia witryny → Współpracownicy → wybrać liczbę współpracowników i typ dostępu, jaki otrzymują.

Ważny. Jest to opcja płatna. Cena zależy od liczby współpracowników, których chcesz dodać. Możesz udostępnić jeden projekt lub udostępnić wszystkie swoje witryny współpracownikom – liczba projektów nie ma wpływu na cenę.

Czy ta odpowiedź była pomocna?
Tak
0
Nie
0
Wyświetleń: 13620